Alexandra Productgegevenss

Onze productgegevens voor zakelijke klanten zijn te vinden in een actueel CV-bestand dat op elk moment kan worden gedownload. Het biedt een compleet overzicht van alle Alexandra-producten uit onze catalogus, en daarnaast artikelen die worden aangeboden op de websites van onze handelspartners of in geprinte publicatie.

Naast een compleet overzicht van onze producten, geeft het ook de kleurcode, links naar foto's, productbeschrijvingen, maten, de juiste maatbepaling, wasinstructies en onze huidige beschikbare inventaris. Als er geen beschikbare inventaris is, kunt u per productsoort zoeken naar beschikbare alternatieven voor uw klant. Dit document wordt tweemaal per dag bijgewerkt, is een betrouwbare bron van essentiële informatie en kan worden gebruikt voor het bijwerken van uw eigen website of voor intern gebruik. Het bestand kan elektronisch worden verzonden op geplande tijden om aan te sluiten om uw schema.

1

24/7 Toegang

spreadsheet

Het productbestand van Alexandra geeft 24/7 directe toegang tot productinformatie, bestanden en beschikbaarheid van inventaris.

2

12-Uurs cyclus

clock

Het automatische bestand werkt met een 12-uurs cyclus en maakt gebruik van dezelfde technologie en informatie als onze website, zodat de gegevens zo accuraat mogelijk zijn.

3

Download de live-bestanden

download

We hebben alle informatie over onze producten en nog veel meer beschikbaar gemaakt voor onze klanten die deze live-bestanden downloaden.

4

Beschikbaarheid van inventaris

t-shirt graph

 Live-bestanden met beschikbaarheid van inventaris en voorraad kunnen op aanvraag worden verstrekt.

 
5

Live-bestanden voor de interne administratie

spreadsheet website

Onze live-bestanden worden gebruikt door onze klanten voor een verscheidenheid van doeleinden, van het bijwerken van hun eigen interne administratie tot het ondersteunen van complete websites.

 

Live-bestanden voor de interne administratie

Verkopers kunnen contact opnemen met holland@alexandra.eu voor toegang tot de live-bestanden voor verkopers. U zult een handelsovereenkomst moeten tekenen en uw IP-adres opgeven zodat we deze kunnen controleren aan de hand van onze administratie voor beveiligingsdoeleinden.